Over ons

Al ruim 50 jaar is Opel Dekker dé Opel Dealer in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Wij zijn een officiële Opel dealer onder de rook van Rotterdam, waar de klant nog centraal staat. Wij bieden service, kwaliteit en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs.

Wat u ook nodig heeft voor uw auto, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, schadeherstel of onderhoud aan uw auto? Wij bieden u een compleet pakket aan mogelijkheden.

Opel

Wij zijn trots dat wij al tientallen jaren het merk Opel mogen vertegenwoordigen in de regio Krimpenerwaard. Het merk is stabiel en richt zich op de 'normale mens', wat goed past bij ons bedrijf. Naast het verkopen van nieuwe en gebruikte auto's verzorgen wij ook het complete aftersales traject. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie, maar voeren wij ook garantiewerkzaamheden, productverbeteringen en modificaties uit aan alle Opel's. Ook voor originele Opel onderdelen en accessoires bent u bij ons aan het goede adres.

Bent u op zoek naar een nieuw model van Opel? Klik hieronder voor de nieuwe voorraad. Wij zoeken graag samen naar het model dat het beste bij uw wensen past!

Ook voor de nieuwe modellen van Opel bent u bij ons aan het juiste adres

Euromaster

Sinds december 2017 zijn wij gestart als franchise vestiging van Euromaster. Er bleek in de regio Krimpenerwaard een groot tekort aan montagepartners voor de jaarlijkse zomer- en winterwissels, waardoor Opel Dekker een mooie aanvulling in het netwerk bleek. Euromaster is van oorsprong bekend als leverancier van banden, maar maakt de laatste jaren een flinke transformatie door. Naast het leveren en monteren van banden richt Euromaster zich steeds meer op het uitvoeren van onderhoud aan alle merken auto's. Eerlijk, vakkundig en attent zijn de drie kernwaarden van Euromaster en hier sluiten wij ons volledig bij aan.

Kennis en betrouwbaarheid

Wij doen er alles aan om onze kennis op een hoog niveau te houden. Ons team wordt voortdurend opgeleid door de GM Academy van Opel Nederland. Zo blijft onze kennis up-to-date en is uw auto in vertrouwde handen.

BOVAG

Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Bij onze receptie kunt u genieten van een lekker kopje koffie terwijl u wacht op uw auto