Over ons

Al ruim 50 jaar is Opel Dekker dé Opel Dealer in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Wij zijn een officiële Opel dealer onder de rook van Rotterdam, waar de klant nog centraal staat. Wij bieden service, kwaliteit en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs.

Wat u ook nodig heeft voor uw auto, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, schadeherstel of onderhoud aan uw auto? Wij bieden u een compleet pakket aan mogelijkheden.

Opel

Wij zijn trots dat wij al tientallen jaren het merk Opel mogen vertegenwoordigen in de regio Krimpenerwaard. Het merk is stabiel en richt zich op de 'normale mens', wat goed past bij ons bedrijf. Naast het verkopen van nieuwe en gebruikte auto's verzorgen wij ook het complete aftersales traject. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie, maar voeren wij ook garantiewerkzaamheden, productverbeteringen en modificaties uit aan alle Opel's. Ook voor originele Opel onderdelen en accessoires bent u bij ons aan het goede adres.

Bent u op zoek naar een nieuw model van Opel? Klik hieronder voor de nieuwe voorraad. Wij zoeken graag samen naar het model dat het beste bij uw wensen past!

Over ons 1.jpg

Ook voor de nieuwe modellen van Opel bent u bij ons aan het juiste adres

Euromaster

Sinds december 2017 zijn wij gestart als LSP (Leaseauto Service Punt) vestiging van Euromaster. Er bleek in de regio Krimpenerwaard een groot tekort aan montagepartners voor de jaarlijkse zomer- en winterwissels van leaseauto's, waardoor Dekker Krimpen een mooie aanvulling in het netwerk bleek. Inmiddels voeren wij nu bijna 500 zomer- en winterwissels uit per seizoen, waardoor we dus een grote groei aan nieuwe mensen binnen ons bedrijf hebben mogen verwelkomen.

Kennis en betrouwbaarheid

Wij doen er alles aan om onze kennis op een hoog niveau te houden. Ons team wordt voortdurend opgeleid door de Opel Academy en is volledig up-to-date. De laatste jaren hebben wij bijvoorbeeld veel trainingen gekregen over de ge-electrificeerde modellen en kunnen wij u dus in de toekomst blijven voorzien in de onderhouds- en mobiliteitsbehoefte.

BOVAG

Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Over ons 2.jpg

Bij onze receptie kunt u genieten van een lekker kopje koffie terwijl u wacht op uw auto