Ons team

Ons team Arie.jpg

Arie Dekker - Directeur

Arie nam het bedrijf over van zijn vader Hans Dekker sr. en is al van kinds af aan werkzaam binnen het bedrijf. Arie is niet de persoon die in een pak rondloopt binnen het bedrijf, maar stroopt liever de mouwen op en zorgt ervoor dat de auto’s er weer puntgaaf bij staan. Verder is Arie al bijna 40 jaar actief binnen de autosport en heeft hij een rally auto gebouwd waarmee hij afgelopen jaar de historische Tulpenrally heeft gereden.

Ons team marcel.jpg

Marcel Dekker – Directeur

Marcel is opgegroeid binnen het autobedrijf van zijn ouders, Arie en Rita. Hij begon op 9-jarige leeftijd met het wassen van auto’s op zaterdag, waarna hij steeds meer in het bedrijf groeide en inmiddels op alle afdelingen heeft gefunctioneerd. Marcel wilde van jongs af aan het bedrijf van zijn ouders overnemen en is daar momenteel hard mee bezig. In de weekenden is Marcel zeer actief binnen de autosport, waar hij de drijvende kracht is achter het raceteam Dekker Racing.

Ons team Rita.jpg

Rita Dekker – Administratie

Rita, de vrouw van Arie, is ook al jarenlang actief binnen het bedrijf. Rita verzorgt de administratie van het complete bedrijf en kunnen we omschrijven als ‘manusje-van-alles’. In het weekend gaat ze graag met haar dochter naar de camping in Renesse en ze houdt van wandelen, handwerken en lezen.

Ons team Rémon.jpg

Rémon Egas – Werkplaats

Rémon is een échte allrounder binnen ons bedrijf. Kan zowel technisch- als elektronisch elke klus klaren en is inmiddels al een flink aantal jaren een vast gezicht in onze werkplaats. Rémon is dol op oldtimers en heeft zelf een puntgave Golf I GTI opgebouwd. Verder staat hij z’n mannetje op de judomat, dus kijk maar uit!

Ons team Louis.jpg

Louis Doggen – Werkplaats

Louis is voor velen een bekend gezicht in de werkplaats, waar hij al sinds 1984 werkzaam is. In zijn vrije tijd gaat hij graag met zijn vriendin naar de camping in Otterloo, waar hij in 2014 besloot te gaan werken. Na een periode van 4 jaar begon het autovak toch weer enorm te kriebelen en is hij opnieuw om de tafel gegaan met de familie Dekker. Sinds 2018 is Louis daarom weer terug op zijn plaats en voelt het alsof hij nooit is weggeweest.

 

Ons team Kees.jpg

Kees Vat – Werkplaats

Kees is na een geslaagde stageperiode bij Dekker Krimpen BV afgestudeerd als Technisch Specialist. Hij had het goed naar zijn zin binnen het bedrijf en twijfelde dan ook niet toen hem een vaste baan werd aangeboden. Verder is Kees actief bij de vrijwillige brandweer in Krimpen aan de Lek en is tamboer bij drumfanfare Crescendo.